Vilka är vi?

Vi som driver Astrophilia är två vänner som möttes genom vår kärlek till Astrologin och nu sammankopplar alla våra alternativa intressen i detta företag. Malin och Anette är båda utbildade Astrologer och mentorer i Debra Silverman Applied Astrology School.

Anette Nordvall – Generellt sett behöver du inte ”tro på Astrologi” för Astrologi med din unika Födelsestjärnkarta tror på Dig. Så möjligheten att hitta den extra Superkraften vi har på en tydligt och enkelt sätt är inte bara värdefull för individen utan för familjen, medarbetare, och chefer. Det ger ett ovärderligt upphöjt kapacitet-förtydligande.

.

Malin Fahlesson – Jag har alltid älskat stjärnhimlen men det tog lång tid innan jag förstod att jag faktiskt kunde studera Astrologi. 2019 gav jag mig själv DSA Applied Astrology Level 1 i födelsepresent och sen var jag fast. Sedan dess har jag tagit alla 3 levels och även utbildat mig till mentor för Level 1 och 2 inom DSA. Nu gör jag Astrologi läsningar, undervisar inom Astrologi och coachar människor utifrån deras Astrokarta på drygt halvtid. Resten av tiden arbetar jag som konsult inom mitt företag, mestadels med projektledning för vandringsleder och outdoor-turism. Jag älskar naturen och trivs med fötterna väl förankrade i jorden på min lilla hästgård utanför Skövde. Men mitt huvud måste få vara bland planeterna och stjärnorna för att min Måne i Vattumannen ska vara glad.